VÅRE BADEROMSERIER

Velg serien som passer din stil beste. Vi har noe for alle bad!

DUSJSERIER

Finner du ingen dusj, har vi mislyktes

Hos oss finner du Nordens største utvalg av dusjer, og vi tar det på største alvor. Uten å bli kjedelige, selvsagt. Velkommen inn i vannets vakre verden.

 
 
 
 
 
 
 

MØBELSERIER

I vått og tørt

Møblene i baderommet skal kunne leve opp til de samme forventningene du har til de øvrige møblene i boligen. De må ha en egen tiltrekningskraft. Gi en god følelse. By på farge, form og funksjon. Og kunne stå seg over tid og trender. Om vi har lyktes? Det er helt opp til deg. Men vi lover at vi gitt alt vi har.

 
 
 
 
 

BADEKAR

Et bad i blikkfanget

Vi spurte oss selv: Hvorfor er de fleste badekarene så triste? Må de være det? Burde ikke badekaret heller være et innbydende møbel i baderommet? Et møbel som tåler å bli sett? Som byr på litt snop for øynene? Jo! svarte vi.

badekar
 
 
 

HÅNDKLETØRKER

En varm velkomst

Tanken med våre håndkletørkere er enkel: Form og funksjon skal passe inn, uansett hvilken dusj- og møbelserie du velger. Den varme, deilige følelsen får du med på kjøpet.

Håndkletørker
 
 
 

SPEIL OG SPEILSKAP

Tid for refleksjon i godt lys

Tenk hvor viktig speilet er for baderommet. Og for deg. Etter tannpussen. Før festen. Før du drar på jobben. Det gjenspeiler hvem du er. Så sørg for å skaffe deg et vakkert og praktisk speil med smart belysning. Da skinner du som aller best.

Speil