Takdusjbatteri

Fine på egen hånd. Og sammen.

Våre takdusjer holder høy kvalitet og har en utforming som gjør dem gode å bruke – og de står alltid i stil til dusjveggene. Samtlige blandebatterier fra Macro Design har en trykkbalansert termostat som gir riktig temperatur på vannet. Takdusjene er svingbare.

Como takdusjbatteri i krom.

Como

Det rene er det fine. Klassiske Como i krom kombinerer et enkelt og elegant formspråk med høy komfort og kvalitet. Takdusjen, som er høyderegulerbar, har en myk bøyning og en behagelig vannstrøm.

Asti

Ta en nærmere titt på Asti hvis du ønsker et maksimalt helhetsinntrykk på badet. Blandebatteriets mål er perfekt avstemt i forhold til andre designelementer i våre serier. Lekre Asti finnes i fire farger, hvit, mattsvart, krom og børstet krom. Den karakteristiske takdusjen kan monteres tett opptil taket. En rund hånddusj kan fås som tilvalg.

Endring av cc-mål

Vi vet at blandebatteriets cc-mål er en viktig detalj på en takdusj. Med Como takdusjbatteri trenger du ikke å velge! På dette produktet er det enkelt å justere mellom cc-målene 150/160. Skikkelig smart, ikke sant?

Besøk en av våre forhandlere

Er du nysgjerrig på designen vår? Besøk en av våre forhandlere og se nærmere på detaljene.

Macro Design

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.