Grace dusjvegger

Grace dusjvegger – en større opplevelse

Minimalistisk skjønnhet og luksuriøse materialer. Grace har et sofistikert og diskré uttrykk som utstråler selvsikker eleganse. Store flater i krystallklart glass gir både dusj og bad en god romfølelse. Gjennomtenkte detaljer, for eksempel de mykt avrundede beslagene uten synlige skruer, forsterker inntrykket.

Grace Infinity dusjvegg, med briljantglass og mattsvarte beslag, spesialtilpasset for et bad med skråtak og vindusvegg.

En følelse du kan ta på

I vår dusjserie Grace er det glassveggene som spiller hovedrollen. Glasset er eksklusivt, klart som krystall og helt uten farge – akkurat som vannet som omgir deg. Det tykke briljantglasset har en herlig tyngde og kommer til sin fulle rett i større format. De glatte beslagene forsterker den svevende følelsen.

Uendelige muligheter

Med Grace Infinity kan du skape din egen og svært elegante baderomsopplevelse. Utvid glasspartiene eller gjør dem smalere. Skråskjær dem eller legg til en åpning hvis du trenger det. Lag en kul badstuevegg. Du får full kontroll og vet nøyaktig hva det vil koste. Våre forhandlere hjelper deg gjerne.

Hjørnedusj Grace i dobbel størrelse, med briljantglass og diskrete krombeslag på et lyst og romslig bad.

Velg beslag

Den minimalistiske designen til Grace appellerer til mange. Beslagene er helt glatte uten synlige skruer. Beslag, hengsler og håndtak er alltid PVD-behandlet, slik at de blir mer ripebestandige. Alle dusjer finnes i fargene krom, mattsvart, børstet eller gull.

Velg glass

Briljantglasset er kjennetegnet på Grace. Det er 8 mm tykt (Grace Rund er 6 mm) og har en krystallklar glans. Velg mellom Briljant klarglass, Briljant Ice og svarttonet glass. Du kan også velge et 8 mm klart glass som et alternativ til din Grace dusj.

Bestilling etter mål

Ønsker du en helt egen dusjløsning, kan vi lage et skreddersydd alternativ. Din nærmeste forhandler hjelper deg gjerne.

Besøk en av våre forhandlere

Er du nysgjerrig på designen vår? Besøk en av våre forhandlere og se nærmere på detaljene.

Macro Design

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.