Spirit dusjvegger

Minimalistisk harmoni med Spirit dusjvegger

Det finnes en Spirit for alle bad. Alltid med samme stilrene, harmoniske formspråk. Med sine rene linjer og store glassflater gir denne dusjserien full frihet og full kontroll. Spirit kan skreddersys nøyaktig til badet, slik at du får en dusj som er helt din egen.

Spesialtilpasset skjermvegg Spirit, i klarglass med blanke profiler som er skråskjært slik at dusjen får plass under et skråtak.

Full frihet

Spirit gir deg full frihet. De ulike modellene kan tilpasses etter badets mål og form. Hvis en vegg må skråskjæres, er det ikke noe problem. Har du uutnyttet plass over, kan en nisje- eller saloonmodell være løsningen. Vi kan også lage en hundre prosent skreddersydd dusjløsning bare for deg. Snakk med din nærmeste forhandler.

Romfølelse

Den nøkternt strippede designen og glassveggens sømløst rene linje uten synlige hengsler gir badet et grunnleggende harmonisk preg. Store glassflater forsterker følelsen av lys og rom både i og utenfor dusjen. Skjermvegg, hjørnedusj eller dobbel dusj? Du vil alltid finne en luftig Spirit som passer hjemme hos deg.

Store glassflater i skjermveggen Spirit Fast, i klarglass med matte profiler, i et lyst og romslig baderomshjørne.

Lett å sette sammen

Vi har stor respekt både for badets rolle og for alvoret i å bygge et nytt eller pusse opp et eksisterende bad – og vi vil gjerne gjøre det enklere for deg å ta beslutninger. For oss handler det om helheten, det som gjør en stor forskjell for hele opplevelsen. Nøye utvalgte materialer, små detaljer som skaper stemning og gjennomtenkt design som gjør produktene enkle å montere.

Velg farge

Gjør dusjen til din med farger. Gjennom fargen på profilene endrer du også uttrykket på Spirit. Den svarte fargen gir struktur og tyngde. Med hvite eller forkrommede profiler oppfattes glasset som mer integrert.

Velg glass

Glassveggene til Spirit er alltid 6 mm herdet glass. Klart, frostet eller tonet glass gir forskjellige opplevelser og inntrykk. Ønsker du full åpenhet eller mulighet for å være litt mer for deg selv? Besøk våre forhandlere og gjør deg opp din egen mening om hva som passer best hos deg.

Velg håndtak

Detaljene er viktige for helheten. Velg om du vil ha en liten, men markant knott på dusjdøren eller et diskré hullgrep.

Besøk en av våre forhandlere

Er du nysgjerrig på designen vår? Besøk en av våre forhandlere og se nærmere på detaljene.

Macro Design

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.