Crown baderomsskap

Crown baderomsskap rommer det meste

Med et baderomsskap eller to på veggen blir badet – og hverdagen – mer harmonisk. Skjult oppbevaring gjør det enklere å holde orden og rengjøre. Crown baderomsskap finnes i ulike størrelser og flere farger, slik at det blir enkelt å finne en kombinasjon som passer hjemme hos deg.

Matchende veggskap

Suppler speilskapet med matchende veggskap. Crown veggskap harmonerer perfekt med Crown speilskap, og matcher også servantskapene i serien. Bak veggskapenes dører med myk lukking finner du flyttbare hyller.

Baderomsskap som tåler bruk

Elegant, gjennomført og med et rent formspråk som tåler tidens tann. Crown sideoppbevaring holder samme høye kvalitet som resten av møbelserien. Til alle baderomsskap, servantskap og fronter bruker vi spesielt fukttregt tre som får et strøk ekstra slitesterk lakk. Du vil kjenne – og gjenkjenne – forskjellen.

Vendbare dører og ekstrautstyrte høyskap

Alle skap har vendbare dører, slik at du kan velge hvilken vei de skal henges og åpnes. Både høyskap og halvskap er ekstra utstyrt fra starten, med svarttonede flyttbare glasshyller, trehyller og Ledge-hyller som er enkle å feste på innsiden av døren.

Velg farge

Finnes i hvit, antrasitt, svart eik og massiv eik, brun ask.

Velg størrelse

Crown høyskap er 1600 mm høye og 350 mm dype. Crown halvskap er 1200 mm høye og 350 mm dype, Crown veggskap er 700 mm høye og 150 mm dype.

Tilvalg

Til Crown baderomsskap kan du velge skuffer til hyllene og håndtak eller push-open-funksjon, slik at døren åpnes med et enkelt trykk.

Hvit

Antrasitt

Svart eik

Massiv eik

Brun Ask

Besøk en av våre forhandlere

Er du nysgjerrig på designen vår? Besøk en av våre forhandlere og se nærmere på detaljene.

Macro Design

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.