Hide & Tidy dusjhyller

På rett plass med Hide & Tidy 

Praktiske hyller som gjør det enklere og behageligere å dusje. Hide & Tidy rommer alle favorittproduktene dine, fra såper og sjampoer til skrubbekremer og oljer, og når du er ren og fin er det bare å lukke døren til neste gang.  

Tidy dusjhylle i svart og Empire hjørnedusj med svarte profiler og sprosser sammen med Asti takdusj i svart.  

Tidy dusjhylle

Lett tilgjengelig i dusjen. Tidy er en diskré oppbevaringshylle som tar liten plass og nesten ikke synes. Elegant glassfront i hvitt eller svart, og seks trinnløst justerbare hyller til flasker og tuber i ulike størrelser. Tidy monteres på dusjprofilen og passer perfekt til våre dusjserier Spirit og Empire.   

Hide dusjhylle

Genial dusjhylle som passer til dusjseriene Spirit, Empire og Grace. Hide monteres direkte på baderomsflisene i hjørnet av dusjen og skjuler det du ikke vil se på en fin måte. Har seks justerbare og avtakbare hyller og front i svart eller hvitt briljantglass.  

Praktisk dusjhylle Hide i hvitt sammen med Asti takdusj i krom. 
Dusjhylle Hide, kledd med samme fliser som baderomsveggen, og Empire Swing-nisje i klarglass med hvite profiler og sprosser.  

Hide Tile dusjhylle

Hide Tile har en front som kan flislegges, slik at dusjhyllen kan matche baderomsflisene. Hide Tile har seks justerbare og avtakbare hyller, og smelter sømløst inn i veggen.  

Kan flislegges

Hvit

Svart

Besøk en av våre forhandlere

Er du nysgjerrig på designen vår? Besøk en av våre forhandlere og se nærmere på detaljene.

Macro Design

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.