Flow dusjkabinetter

Flow – fin form og smarte funksjoner

Slik et dusjkabinett skal føles. Stabilt, fleksibelt og nøye utformet ned til minste detalj. Med et dusjkabinett slipper du sprut utenfor dusjen og du har større frihet med hensyn til plassering. Stilrene Flow har innebygd oppbevaring og et ekstra lavt, behagelig inntrinn, og serien finnes i flere modeller og utførelser.

Stilrent støpemarmorkar Flow med ekstra lavt inntrinn og skjult avløp.

Dusj med stil

Det er mange fordeler med et dusjkabinett. Flow er et fint eksempel på hva en renere form tilfører. Det stabile karet i støpemarmor har skjult avløp og slutter tett mot gulvet. Et ekstra lavt inntrinn gjør det også mer behagelig å gå inn i dusjen. Glassdørene med hullgrep glir mykt over hverandre. Akkurat slik det skal føles når du tar en dusj.

Alt du trenger

Dusjkabinettet Flow leveres med innebygd hjørneoppbevaring i hvitt og en hånddusj i krom. Utenpåliggende blandebatteri eller innfelt blandebatteri med takdusj finnes som tilvalg. Svart dusjkabinett finnes bare i modellen Semi Kabinett med innfelt blandebatteri og hjørneoppbevaring i svart.

Flow kabinett med innebygd hjørneoppbevaring i hvitt og hånddusj i krom. Alternative blandebatterier og takdusj som tilvalg.

Lett å sette sammen

Vi har stor respekt både for badets rolle og for alvoret i å bygge et nytt eller pusse opp et eksisterende bad – og vi vil gjerne gjøre det enklere for deg å ta beslutninger. For oss handler det om helheten, det som gjør en stor forskjell for hele opplevelsen. Nøye utvalgte materialer, små detaljer som skaper stemning og gjennomtenkt design som gjør produktene enkle å montere.

Velg farge

Velg mellom profiler i matthvit, matt eller svart.

Velg glass

Glassveggene til Flow er alltid 6 mm herdet glass. Velg mellom klart og frostet glass. Du kan også velge mellom glaserte og hvite bakvegger.

Besøk en av våre forhandlere

Er du nysgjerrig på designen vår? Besøk en av våre forhandlere og se nærmere på detaljene.

Macro Design

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.