Empire dusjvegger

Empire dusjer – med eller uten sprosser

En rett hyllest til kontrastene. Dusjveggen vår kombinerer stram funksjonalitet med rå industrielementer og markerte linjer. Med sprosser forsterkes det grafiske uttrykket – uten sprosser fremheves i stedet den minimalistiske formen. For en mykere følelse på badet, se mulighetene med Empire i hvitt.

Karakteristisk gripehåndtak i svart på Empire dusjvegg uten sprosser. Integrert håndtak i svart på Empire dusjvegg med svarte sprosser.

Perfeksjon i hver detalj

Empire uten sprosser leveres med et gripehåndtak som matcher rammen rundt glassveggene. På Empire med sprosser er håndtaket integrert og harmonerer perfekt.

Velg sprosser

Med profilene med sprosser blir Empire hovedattraksjonen på badet. Er du ute etter særpreg, har du mange muligheter med Empire. Sprossene rammer inn og skaper dybde. De rette linjene gjør seg dessuten veldig bra sammen med takdusjen Asti.

Velg farge

Ønsker du et enda sterkere fabrikkpreg, kan du kombinere Empire med andre rå materialer. I svart blir industristilen ekstra tydelig. Velger du i stedet Empire i hvitt, kan du bli inspirert av stiler som jugend, det skandinaviske lyset og naturen utenfor vinduet.

Håndtak

Empire uten sprosser leveres med et gripehåndtak som matcher rammen rundt glassveggene. På Empire med sprosser er håndtaket integrert og harmonerer perfekt.

Besøk en av våre forhandlere

Er du nysgjerrig på designen vår? Besøk en av våre forhandlere og se nærmere på detaljene.

Macro Design

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.