Empire dusjvegger

Empire dusjer – med eller uten sprosser

En rett hyllest til kontrastene. Dusjveggen vår kombinerer stram funksjonalitet med rå industrielementer og markerte linjer. Med sprosser forsterkes det grafiske uttrykket – uten sprosser fremheves i stedet den minimalistiske formen. For en mykere følelse på badet, se mulighetene med Empire i hvitt.

Ny modell

Nå kan du velge en ny modell av sprosser til din Empire dusj. Den nye sprossemodellen er mer åpen og gir mer rom og glassvolum mellom linjene. Den nye modellen kommer i vår unike metallfarge: Gun metal. Gun metal er en spennende nyans som kombinerer det beste fra mørkegrått og dypsvart, og skaper en dramatisk effekt.

Karakteristisk gripehåndtak i svart på Empire dusjvegg uten sprosser. Integrert håndtak i svart på Empire dusjvegg med svarte sprosser.

Perfeksjon i hver detalj

Empire uten sprosser leveres med et gripehåndtak som matcher rammen rundt glassveggene. På Empire med sprosser er håndtaket integrert og harmonerer perfekt.

Velg sprosser

Med profilene med sprosser blir Empire hovedattraksjonen på badet. Er du ute etter særpreg, har du mange muligheter med Empire. Sprossene rammer inn og skaper dybde. De rette linjene gjør seg dessuten veldig bra sammen med takdusjen Asti. Høsten 2023 lanserte vi en annen modell av sprosser.

Velg farge

Ønsker du et enda sterkere fabrikkpreg, kan du kombinere Empire med andre rå materialer. I svart blir industristilen ekstra tydelig. Velger du i stedet Empire i hvitt, kan du bli inspirert av stiler som jugend, det skandinaviske lyset og naturen utenfor vinduet. Den nye modellen av sprosser kommer i vår nye kule farge: Gun metal.

Håndtak

Empire uten sprosser leveres med et gripehåndtak som matcher rammen rundt glassveggene. På Empire med sprosser er håndtaket integrert og harmonerer perfekt.

Hvit

Svart

Gun metal

Besøk en av våre forhandlere

Er du nysgjerrig på designen vår? Besøk en av våre forhandlere og se nærmere på detaljene.

Macro Design

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.