Belysning

Innred badet med lys

Kombinasjonen av speil og lys er en vinner på badet. Våre speil og speilskap har LED-belysning, og flere av belysningsalternativene er dimbare. Belysningen er enkel å styre med touchpanel og kan justeres trinnløst for å dimme eller endre fargetemperatur på lyset. Våre planspeil og speilskap har samme belysningsalternativer, slik at du kan velge det som passer deg best: T-belysning, rampebelysning eller innfelt belysning.

Varier lyset gjennom dagen

Det er sjelden at vi har nok lys på badet. Spotter i taket og plafonder kan gi en god generell belysning, men ved å bruke flere og ulike typer lyskilder får du et rom som er både penere og mer behagelig å oppholde seg i. En tommelfingerregel blant interiørdesignere er å ha minst tre lyskilder i hvert rom. Badet er intet unntak, snarere tvert imot. Her har du noen ganger behov for å se godt, men også å slappe av. Tenk så deilig å ha et speil som gir dagslysfølelse, men samtidig kunne dimme lyset og ta et deilig bad i stemningsfull belysning.

Lys som blikkfang

Å leke med lys er interessant. Et rom kan faktisk oppleves som større hvis du forsøker å oppnå en dynamisk lyssetting. Til det store runde speilet vårt kan du velge Ambilight bakgrunnsbelysning. Lyset tiltrekker seg oppmerksomhet og flytter fokus slik at det også blir liv i veggen. Samtidig får speilet et mykt og behagelig skinn. Et servantskap med underskapsbelysning gir også et fint stemningslys som kan fungere som et fint blikkfang.

En varmere følelse

Et varmt bad blir enda deiligere i et varmt lys. Små detaljer som en stilig pendelbelysning løfter badet til nye høyder. Noen ekstra lyspunkter i krom gir en luksuriøs hotellfølelse på badet.

Så smart

Lys opp servantskapet med innvendig belysning som tennes automatisk når du åpner skuffen.

Lysstyring med touchpanel

Våre planspeil har LED-belysning som kan styres, og du dimmer lysstyrken og justerer fargetemperaturen ved hjelp av det skjulte touchpanelet eller smarttelefonen din.

W-Fi-forberedt belysning

Planspeil med innfelt belysning og rampebelysning er forberedt for å kunne dimmes og temperaturstyres via Wi-Fi eller apper som Smartlife eller Tuya.

Macro Design

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.