Dusj midt på vegg

Dusj midt på vegg

Hva kan kjennes mer pompøs enn å plassere en stor walk-in dusj midt på veggen? Vi har flere modeller som kan få ditt bad til å føles midt i blinken for deg.

I et større baderom kan det passe perfekt å plassere en dusj inn mot veggen i stedet for i et hjørne. Løsningen kjennes eksklusiv, luftig og har plass til to.   Hvorfor ikke bygge opp dusjsonen på et platå for å få ytterligere fokus på dusjveggen?

Walk-in-dusj

I et større baderom kan det passe perfekt å plassere en dusj inn mot veggen i stedet for i et hjørne. Løsningen kjennes eksklusiv, luftig og har plass til to. Hvorfor ikke bygge opp dusjsonen på et platå for å få ytterligere fokus på dusjveggen?

Grace – dusjvegg med stil

Grace er den dusjserien som gir deg aller mest muligheter når du skal planere ditt baderom. I tillegg til at det finnes 26 ulike modeller, kan du dessuten spesialbestille de fleste ut fra dine egne ønskemål og drømmer. 4 av dem kan plasseres midt på vegg.

Grace – dusjvegg med stil
En allsidig U dusj

En allsidig U-dusj

Det er ingen nyhet at vår U-dusj er en av de mest allsidige dusjene på markedet. I tillegg til at den kan plasseres asymmetrisk i et hjørne, så passer den utmerket til å plasseres midt på vegg. Det fine med å velge en U-dusj er at man enkelt kan svinge inn dørene og frigjøre verdifull gulvplass.

8 ulike dusjer for plassering midt på vegg

Vi har flere ulike dusjmodeller som en kan plassere midt på vegg. Vil du ha en U-dusj, Walk-in eller kanskje en av våre spesialdusjer?

Besøk en av våre forhandlere

Er du nysgjerrig på designen vår? Besøk en av våre forhandlere og se nærmere på detaljene.

Macro Design

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.