I fokus Linjeglass

I Fokus: Linjeglass

Moderne eleganse eller retrofølelse? Uansett hva du tenker når du ser linjeglasset kan vi konstatere at en del blir faktisk bedre med tiden. Vi har fått inspirasjon fra en svunnen tid og latt oss sjarmere av linjeglassetes forfriskende linjer og det fine formspråket. Det er naturlig og selvklart for oss å tilby dette fine glasset til våre moderne baderomsmiljø.

Lys i baderomet

I tillegg til at linjeglass er dekorativt har det i tillegg mange egenskaper man kan ønske seg på badet. Linjeglas med det klare glasset og riflede struktur hindrer innsyn i baderommet samtidig som lyset slipper igjennom. På denne måten skapes en vakker silhuett og romdeler uten at dette går ut over lyset i baderommet.

Opplev forskjellen

Våre linjeglass er et briljantglass. Glasset er eksklusivt, klart som krystall og helt uten farge. Akkurat som vannet som omgir deg. Det tykke briljantglasset har en vakker tyngde og kommer virkelig til sin rett i store varianter. Våre ulike dusjløsninger produseres bare med herdet glass. Dette fordi det gir en god styrke og holdbarhet. Dersom glasset mot formodning skulle knuse så sprekker ikke glasset i lange kvasse biter, men det blir tusentalls små biter. Vi CE-merker alle våre dusjvegger både for kvalitetens skyld og for din sikkerhet.

Er du ute etter å få et mer særpreg på badet ditt men samtidig ikke gjøre for store forandringer? Da kan linjeglass være et fin valg for deg. Noe som utmerker seg på en passelig måte og ikke tar for mye plass. Dekorativt, sjarmerende og vakkert!

Grace Hjørne børstet med linjeglass

Empire Skjermvegg svart med linjeglass

Grace Swing børstet med linjeglass

Empire Hjørne svart med linjeglass

Macro Design

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.