I fokus Brun ask

I: Fokus Brun ask

Tre er at av vår tids mest ettertraktede materiale og ask er ikke noe unntak. Naturmaterialer gir et personlig preg og får baderommet til å kjennes levende og gedigent. Det gir varme og harmoni og gir samtidig en følelse av tidløshet. Asken som vi har valgt å ta inn som et materiale i våre baderomsmøbler har lenge vært et populært treslag og har blitt brukt i møbler og andre produkter. Ask er hårdt, seigt og lett å forme.

Varme og tyngde

Ask er et lyst treslag som er lett å bearbeide og overflatebehandle. Til våre skuffefronter i Crownserien har vi valgt å arbeide med beiset brun ask. Den brune nyansen vakker og smakfull temperatur som mykt fremhever årene og strukturen i treet. Brun ask gir en håndtverkfølelse av høy kvalitet. Den gir et skandinavisk inntrykk med varme og tygde som er holdbar over tid.

Er tre holdbart over lang tid?

Tre er et organisk materiale. Med tiden påvirkes organisk materiale av omgivelsene det befinner seg i. Tre i baderommet kommer naturlig vis til å utsettes for fukt og vann, det er derfor viktig at materiale som benyttes er tilpasset dette. Våre baderomsmøbler er produsert i fuktbestandig tre.

Lenge lever naturen

Vil du skape et vakkert, tidløst og høykvalitet baderom som går i den skandinaviske designtradisjonen? Velg flere tredetaljer til ditt baderom og ikke vær redd for å satse på brun ask. Det kommer garantert til å bli mer levende og gi din baderomsinnredning lang levetid.

Crown Plain, brun askefinér

Crown Grip, brun massiv ask

Crown Shape, brun askefinér

Crown Frame, brun askefinér

Crown Open Box, brun massiv ask

Crown Push-Open, brun askefinér

Crown Stripe, brun ask/svart

Macro Design

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.