Bærekraftige baderomsmøbler

Baderomsmøbler med lang levetid

Hos oss finner du møbler du vil leve lenge med. Fremstilt i solide materialer som holder lenge og med gjennomtenkte detaljer som gjør hverdagen enklere.

Levende naturmaterialer 

Ekte massiv eik er et favorittmateriale i skuffefrontene våre. Nyansevariasjonene modner vakkert over tid, og hvor raskt det går avhenger av hvor mye dagslys naturmaterialet blir utsatt for.   Etter et par måneder er nyansene og mønstrene i eikefineren jevnet ut, og møblene har fått en naturlig, varig patina.

Vannbestandige treslag 

En baderomsinnredning skal tåle tidens tann, både med tanke på stil og materiale. Vi legger den samme omtanken i valg av materialer og etterbehandling som i designen.   Alle skap, servantskap og fronter består av særlig «fukttregt» tre som blir sluttbehandlet med en ekstra slitesterk lakk. 

Sanitærporselen og briljantglass

Enten du velger en servant i porselen eller glass, holder den seg pen i mange år uten å bli ripet.   Servantene våre er fremstilt i ekte sanitærporselen eller briljantglass, noe som gjør dem ekstra solide og dessuten enkle å rengjøre. 

Mykt og fleksibelt 

Servantskapets skuffer glir mykt og friksjonsfritt takket være skuffeskinner med myk lukkefunksjon.   Hver ting får sin plass i den fleksible skuffeinnredningen med justerbare rom og flyttbare skuffer. 

Smart montering 

Vi tenker montering allerede i designprosessen. For å gjøre monteringen av våre baderomsmøbler fleksibel og enkel har vi utviklet en monteringsskinne for praktisk oppheng. 

Macro Design

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.