Stort baderom
- gigantiske muligheter

Kan en ha for stort baderom? Ikke om du spør oss hos Macro Design.
Har man den luksusen som følger med et stort baderom, så kan man ta det helt ut i innredningen.

Stort baderom - gigantiske muligheter
 

Planlegg ditt bad

Det er i baderommet det skjer. Latter, samtalen, tanker og besluttninger. Det er her du kan stenge verden ute og bare være deg eller slipppe inn hele familien. Med et stort baderom kan du ta det helt ut, legg derfor ekstra tid til å planlegge og lete etter inspirasjon til ditt bad. Tenk ut fra ditt eller familiens behov, hva som kan bidra til en lettere hverdag. Hvilket vaske-, dusj- og bademuligheter skal finnes, sittesone, belysning, oppbevaring, stil og funksjon. Det er ved baderomsrenovering du har sjansen til å virkeliggjøre din baderomsdrømmer, skape din unike oase i hjemmet. Din luksus i hverdagen.

 
Inspiration Stort badrum duschar och dubbelhandfat

Doble dusjer i baderommet

Har du veldig god plass, så er en dobbel dusj noe som virkelig kommer til å stikke seg ut i mengden. Med en tanke bak kan en med dobbel dusj få en herlig symmetri i rommet samtidig som det føles ekstra luksuriøst.

 

Servantskap med dobbel servant

Er det flere i hjemmet kan det være en god idé å invenstere i en dobbel servant. På denne måten kan det være lettere å skille på alt av bruksgjenstander når er flere på badet om morgenen. Våre doble servanter finnes i flere ulike design-uttryk for å at du skal kunne finne en som passer ditt behov.

 

Skap en fredelig oase i baderommet
 

Skap en fredelig oase i baderommet

Farger som vi omgir oss med påvirker sinn og følelser uten av vi kanskje tenker på det. En kald blå farge skaper en fredelig og avslappet følelse. Grønne planter bidrar til harmonien i baderommet.

 

 
 
Badkar i mitt i rummet

 

Badkar i badrummet

Bad med stil

Det er i baderommet du lander og lader, fyller på energi og slapper av. Hvorfor ikke skeie ut med et badekar. Badekar kan både være flott å se på og deilig å gli ned i etter en lang dag. Våre badekar er dessuten lettstelte og holder varmen eksemplarisk.

Gi badekaret hovedrollen og gi ditt bad en luksuriøs følelse med å plassere et frittstående badekar midt i rommet.

 

Beställ en måttanpassad duschlösning
 

Unike dusjløsninger

Når du skal planere ditt nye bad er dusjen en viktig del. Dusjen brukes oftes flere ganger om dagen, så det er viktig at den passer din hverdag.

Om du har skråtak i ditt baderom, eller vinkler og kroker som føles umulig å utnytte til noe bra. Velg en unik dusjløsning slik at du får utnyttet hele arealet i baderommet. En måltilpasset dusj skreddersys helt etter dine ønsker. Mulighetene er uendelige, det er bare fantasien som setter grenser. Let frem papir og penn, lag din skisse og send den til oss eller din nærmeste forhandler, så hjelper vi deg med resten!

 
 
Stort badrum handdukstork Joy

 

Varm håndduk etter dusjen

Hverdagsluksus kan være flere ting. Tenk deg å stige ut av dusjen eller badekaret og omfavnes av en varm og skjønn håndduk. Våre hånddukstørkere kan kobles til el, kobles inn på radiatorsystem eller som kombinasjon av begge. Selvfølgelig passer vår hånddukstørkere utmerket til alle typer av baderom og finnes i flere modeller, farger og størrelser som passer de fleste behov. Finn din favoritt for litt ekstra luksus i hverdagen!

Stort badrum dold duschförvaring Air

 

Oppbevar dine sjampoflasker med stil

Si adjø til sjampoflasker på gulvet. Med vår Air dusjoppbevaring kan du skjule dine dusjprodukter med stil og ditt dusjområde blir fint og ryddig med skjult oppbevaring. Air tilbyr oppbevaring på en smart måte med 6 avtakbare trådkurver og kroker. Med en front i Briljantglass passer den perfekt til Macro Designs dusjserie Grace.

 
 
 

Les videre

Flott og effektiv dusjoppbevaring med Air

Air tilbyr mye oppbevaring i dusjen på en nesten usynlig måte.

Forgyll tilværelsen på badet med gull

Få ting drar øyene mer til seg enn skinnende detaljer. Og hva kan sette et mer unikt preg i baderommet om ikke gull gjør det?

Innred et lite bad – tenk på dette

Her tipser vi hvordan vi kan få små baderom til å føles store.