Speil for
alle anledninger

Skap helhet og plass i ditt baderom med ett flott
speil eller speilskap. Det finnes speil i
flere design og alle anledninger. Valget er ditt!

Speil for alle anledninger
 

Velg speil med omsorg

Ett klassisk speil er alltid pent og stilrent, og det er viktig at du finner det som passer akkurat deg og dine behov. Ett speil skal fungere til alle tider i døgnet, passe sammen med øvrig belysning og matche din baderomsinnredning. Velg speil med omsorg så kommer du til å trives lenge på badet!

 
Macro Design utrekkbare speil

 

Utrekkbare speil

Ett unikt og innoativ speil med uttrekkfunksjon. Speilbildet flyttes nærmere deg uten at du behøver å røre deg. Stativet tar ingen ekstra plass i innfelt posisjon. Uttrekket blir helt skjult når speil dras inn. Uttrekkfunksjonen kan velges til på de fleste av våre speilmodeller.

 

Macro Design sminkespeil Flair

 

Sminkespeil

Ett sminkespeil med forstørrelse er veldig praktisk å ha. Forstørrelsespeil Flair passer til alle våre planspeil (ikke på speildører). Speilet forstørrer 5x og er ideelt ved sminking, plukking av øyenbryn, barbering eller når du skal sette inn kontaktlinser. Monteres enkelt med vedlagt magnetskinne. Med en smart magnetfunksjon kan speilet tilpasses i høyde, og er lett å tas ned når den ikke er i bruk.

 

Macro Design speil med belysning
 

Speil med belysning

God belysning i baderommet er viktig for en fin stemning og en god funksjon. Velg om du vil ha belysning integrert i speilet, påmontert i side eller ovenpåliggende.

Uansett hvilken belysning du velger er LED-belysningen av høyeste kvalitet om du kjøper speil med belysning hos oss. Dessuten kan du velge mellom stemningsbelysning, sminkebelysning med varmhvit eller kaldhvit lys eller almen belysning.

 
 
Macro Design speilskap med avdelte hyller

 

Macro Design speilskap med servantbelysning
Macro Design speilskap med el-uttak

Speilskap

Ett baderomsskap med speil er den perfekte løsningen for deg som har behov for ekstra oppbevaring på badet.

Alle våre speilskap har avdelte hyller for høye produkter, el-uttak og magnetholdere, perfekt å henge pinsett og neglesaks. I det fleste speilskap inngår også servantbelysning.

 

 
 

Les videre

Flott og effektiv dusjoppbevaring med Air

Air tilbyr mye oppbevaring i dusjen på en nesten usynlig måte.

Forgyll tilværelsen på badet med gull

Få ting drar øyene mer til seg enn skinnende detaljer. Og hva kan sette et mer unikt preg i baderommet om ikke gull gjør det?

Innred et lite bad – tenk på dette

Her tipser vi hvordan man kan få små baderom til å føles store.