Dusjvegger

En skjermvegg deler dusjsonen fra resten av rommet med en elegant løsning. Som alternativ til betong-glass eller oppmurt vegg. En løsning som oppleves som luftig og stilren.

14 vare(r)

per side

 • Grace Dør Rund

  Den minimalistiske designen på Grace tiltaler mange i form og uttrykk, og skaper et luftig baderom med store glassflater og vakre detaljer. Grace Dør er en luksuriøs dusjløsning med en avrundet form for deg som ønsker det lille ekstra. Døren har et elegant håndtak som enkelt lar deg felle inn den buede døren mot veggen etter bruk. Velg Grace Dør med beslag i ulike fargevarianter.
  NOK 7 945

 • Empire Skjermvegg Fast

  Empire er med sine aluminiumsprofiler rundt hele glasset og 6 mm herdet klarglass en robust dusj med industriell design. Empire er for deg som vil skape dramatikk og kontrast i baderommet. Dusjserien Empire kan du velge med eller uten avtakbare sprosser. Sprossene sitter på utsiden for enklere rengjøring og er, som profilene, av aluminium. Dusjen er av høy kvalitet og enkel å installere. Høyde 201 cm. Kjøp til forlengelsesprofil 102107 for større rørgjennomføringer enn 30 mm.
  NOK 6 095

 • Empire Dør

  Empire er med sine aluminiumsprofiler rundt hele glasset og 6 mm herdet klarglass en robust dusj med industriell design. Empire er for deg som vil skape dramatikk og kontrast i baderommet. Dusjserien Empire kan du velge med eller uten avtakbare sprosser. Sprossene sitter på utsiden for enklere rengjøring og er, som profilene, av aluminium. Dusjen er av høy kvalitet og enkel å installere. Høyde 201 cm. Kjøp til forlengelsesprofil 102107 for større rørgjennomføringer enn 30 mm.
  NOK 6 095

 • Spirit Skjermvegg Fast

  En skjermvegg tiltaler mange i form og uttrykk, og skaper et luftig baderom med store glassflater og vakre detaljer. Spirit Skjermvegg Fast er en dusjløsning i stilren design, det faste glasset gir et luftig inntrykk i baderommet. Dusjveggen leveres med et pent stag samt profil på veggen og gulv. Kan måltilpasses. 8 mm herdet glass. Høyde 197 cm.
  NOK 0

 • Spirit Dør Rett

  Spirit Dør er en dusjløsning med en stilren form for deg som ønsker det lille ekstra. Den vegghengte glassveggen kan felles inn mot husveggen etter bruk. Velg Spirit Dør med profiler i ulike fargevarianter. Utvendig mål fr. vegg: 67, 77, 87 och 97 cm. Justerbart: + 2 cm. Dør bygger + 1 cm med ballonglist. Kan måltilpasses. Høyde 197 cm.
  NOK 4 295

 • Spirit Dør Rund

  Spirit Dør er en dusjløsning med en stilren form for deg som ønsker det lille ekstra. Den vegghengte glassveggen kan felles inn mot husveggen etter bruk. Velg Spirit Dør med profiler i ulike fargevarianter. Utvendig mål fr. vegg: 53, 63, 73, 80, 83 og 90 cm. Justerbart: + 2 cm. Dør bygger + 1 cm med ballonglist. Høyde 197 cm, Lav 180 cm.
  NOK 4 295

 • Spirit Walk In Shower

  Den minimalistiske designen på Spirit tiltaler mange i form og uttrykk, og skaper et luftig baderom med store glassflater og vakre detaljer. Spirit walk in er en eksklusiv dusjløsning i stilren design med 8mm glas. En imponerende dusj der glasset nesten virker svevende og gir et luftig inntrykk i baderommet. Dusjveggen leveres med to pene stag og en elegant gulvlist. Høyde 197 cm.
  NOK 11 995

 • Spirit Badekarvegg

  Badekarveggene kan enkelt foldes inn og ut igjen på badekarets kant når du vil dusje. Med en moderne takdusj og en pen badekarvegg får du en funksjonell dusjplass samtidig som du beholder badekarets fordeler der du kan nyte et deilig varmt bad.
  NOK 0

 • Grace Skjermvegg Fast

  Den minimalistiske designen på Grace tiltaler mange i form og uttrykk, og skaper et luftig baderom med store glassflater og vakre detaljer. Grace Skjermvegg Fast er en eksklusiv dusjløsning i stilren design, det faste glasset gir et luftig inntrykk i baderommet. Dusjveggen leveres med et pent stag for økt stabilitet, en elegant gulvstøtte og to veggfester i krom, og vegg i 8 mm glass.
  NOK 9 245

 • Grace Dør Rett

  Den minimalistiske designen på Grace tiltaler mange i form og uttrykk, og skaper et luftig baderom med store glassflater og vakre detaljer. Grace Dør er en eksklusiv dusjløsning for deg som ønsker det lille ekstra. Døren kan felles inn mot veggen etter bruk. Velg Grace Dør med beslag i ulike fargevarianter.
  NOK 7 945

 • Grace Walk In Shower

  Den minimalistiske designen på Grace tiltaler mange i form og uttrykk, og skaper et luftig baderom med store glassflater og vakre detaljer. Grace walk in er en eksklusiv dusjløsning i stilren design med 8 mm glass. En imponerende dusj der glasset nesten virker svevende og gir et luftig inntrykk i baderommet. Dusjveggen leveres med to pene stag for økt stabilitet, og to elegante gulvstøtter. Kan måltilpasses maks. 200 cm.
  NOK 15 495

 • Grace Badekarvegg

  Den minimalistiske designen på Grace tiltaler mange i form og uttrykk, og skaper et luftig baderom med store glassflater og vakre detaljer. Grace Badekarvegg er en eksklusiv dusjløsning med 8 mm glass og elegante veggfester. Dusjen er vendbar og kan felles inn når man vil. Og enkelt felles ut på badekarets kant når du skal dusje. Ved hjelp av en moderne takdusj og en pen badekarvegg skaper du en praktisk dusjplass samtidig som du beholder badekarets fordeler der du kan nyte et deilig varmt bad.
  NOK 9 295

 • Flow Skjermvegg fast

  Flow Skjermvegg fast leveres med justerbar gulvstøtte, justerbare takstøtter og tetning mot gulv. Kan monteres frittstående fra gulv, med tetningslist eller tett mot gulv uten list. Takstøtten er justerbar til takhøyde 270 cm, skjermveggens faktiske høydemål er 186 cm. Skjermveggen tar 3,5 cm rørgjennomføring som, kan suppleres med TR-3-profil som bygger 3 cm eller TR-5-profil som bygger 5 cm eller DST forhengsstang hvit eller natur.
  NOK 4 295

 • Spirit Dør Rund uten hull

  Spirit Dør Rund uten hull er en dusjvegg uten håndtak. Den vegghengte glassveggen kan felles inn mot husveggen etter bruk. Velg med profiler i ulike fargevarianter. Høyde 197 cm.
  NOK 4 095

14 vare(r)

per side