Servantskap

Skap din egen stil på badrommet gjennom å velge din personlige favoritt blant våre servantskap. Romantisk, stilren, moderne eller klassisk. Flotte, romslige, praktisk og fås i flere ulike størrelser.

18 vare(r)

per side

 • Crown Servantskap 450x350

  Crown servantskap 450x350 er tilpasset for det mindre baderommet. Servant inngår alltid og er av ekte sanitærporselen. Servantskapet har to myktlukkende og romslige skuffer. Patentsøkt monteringsskinne for enkel montering. Kombiner Crown servantskap med Crown høyskap.
  NOK 4 485

 • Crown Servantskap 600x350

  Crown servantskap 600x350 er tilpasset for det mindre baderommet. Servant inngår alltid og er av ekte sanitærporselen. Servantskapet har to myktlukkende og romslige skuffer med eksklusiv skuffeinnredning i den øverste skuffen. Patentsøkt monteringsskinne for enkel montering. Skuffebelysning og stikkontakt fås som tilvalg. Kombiner gjerne Crown servantskap med Crown høyskap.
  NOK 4 985

 • Crown Servantskap 600 Porselen

  Crown servantskap 600 med mange valgmuligheter. Servant inngår alltid og er av ekte sanitærporselen eller glass. Servantskapet har to myktlukkende og romslige skuffer med eksklusiv skuffeinnredning i den øverste skuffen. Patentsøkt monteringsskinne for enkel montering. Skuffebelysning og stikkontakt fås som tilvalg. Kombiner gjerne Crown servantskap med Crown høyskap.
  NOK 6 485

 • Crown Servantskap 600 Glasservant Edge

  Crown servantskap 600 med mange valgmuligheter. Servant inngår alltid og er av glass. Servantskapet har to myktlukkende og romslige skuffer med eksklusiv skuffeinnredning i den øverste skuffen. Patentsøkt monteringsskinne for enkel montering. Skuffebelysning og stikkontakt fås som tilvalg. Kombiner gjerne Crown servantskap med Crown høyskap.
  NOK 11 895

 • Crown Servantskap 600 Porselen Ovenpåliggende

  Crown servantskap 600 med ovenpåliggende servant. Blandebatterihullet plasseres til venstre for senter. Steinplaten fås i to farger: Sirius og Keon. Servantskapet har to myktlukkende og romslige skuffer med eksklusiv skuffeinnredning i den øverste skuffen. Patentsøkt monteringsskinne for enkel montering. Skuffebelysning og stikkontakt fås som tilvalg. Kombiner gjerne Crown servantskap med Crown høyskap.
  NOK 15 395

 • Crown Servantskap 800 Porselen

  Crown servantskap 800 med mange valgmuligheter. Servant inngår alltid og er av ekte sanitærporselen. Servantskapet har to myktlukkende og romslige skuffer med eksklusiv skuffeinnredning i den øverste skuffen. Patentsøkt monteringsskinne for enkel montering. Skuffebelysning og stikkontakt fås som tilvalg. Kombiner gjerne Crown servantskap med Crown høyskap.
  NOK 7 285

 • Crown Servantskap 800 Glasservant Edge

  Crown servantskap 800 med mange valgmuligheter. Servant inngår alltid og er av glass. Servantskapet har to myktlukkende og romslige skuffer med eksklusiv skuffeinnredning i den øverste skuffen. Patentsøkt monteringsskinne for enkel montering. Skuffebelysning og stikkontakt fås som tilvalg. Kombiner gjerne Crown servantskap med Crown høyskap.
  NOK 14 695

 • Crown Servantskap 800 Porselen Ovenpåliggende

  Crown servantskap 800 med ovenpåliggende servant. Blandebatterihullet plasseres til venstre for senter. Steinplaten fås i to farger: Sirius og Keon. Servantskapet har to myktlukkende og romslige skuffer med eksklusiv skuffeinnredning i den øverste skuffen. Patentsøkt monteringsskinne for enkel montering. Skuffebelysning og stikkontakt fås som tilvalg. Kombiner gjerne Crown servantskap med Crown høyskap.
  NOK 18 195

 • Crown Servantskap 1000 Porselen Ovenpåliggende

  Crown servantskap 1000 med ovenpåliggende servant. Blandebatterihullet plasseres til venstre for senter. Steinplaten fås i to farger: Sirius og Keon. Servantskapet har to myktlukkende og romslige skuffer med eksklusiv skuffeinnredning i den øverste skuffen. Patentsøkt monteringsskinne for enkel montering. Skuffebelysning og stikkontakt fås som tilvalg. Kombiner gjerne Crown servantskap med Crown høyskap.
  NOK 19 695

 • Crown Servantskap 1000 Glasservant Edge

  Crown servantskap 1000 med mange valgmuligheter. Servant inngår alltid og er av glass. Servantskapet har to myktlukkende og romslige skuffer med eksklusiv skuffeinnredning i den øverste skuffen. Patentsøkt monteringsskinne for enkel montering. Skuffebelysning og stikkontakt fås som tilvalg. Kombiner gjerne Crown servantskap med Crown høyskap.
  NOK 16 195

 • Crown Servantskap 1000 Porselen

  Crown servantskap 1000 med mange valgmuligheter. Servant inngår alltid og er av ekte sanitærporselen. Servantskapet har to myktlukkende og romslige skuffer med eksklusiv skuffeinnredning i den øverste skuffen. Patentsøkt monteringsskinne for enkel montering. Skuffebelysning og stikkontakt fås som tilvalg. Kombiner gjerne Crown servantskap med Crown høyskap.
  NOK 13 795

 • Crown Servantskap 1200 Porselen

  Crown servantskap 1200 med mange valgmuligheter. Servant inngår alltid og er av ekte sanitærporselen. Servantskapet har to myktlukkende og romslige skuffer med eksklusiv skuffeinnredning i den øverste skuffen. Patentsøkt monteringsskinne for enkel montering. Skuffebelysning og stikkontakt fås som tilvalg. Kombiner gjerne Crown servantskap med Crown høyskap.
  NOK 22 295

 • Crown Servantskap 1200 Glasservant Edge

  Crown servantskap 1200 med servant Edge i glass. Servantskapet har to myktlukkende og romslige skuffer med eksklusiv skuffeinnredning i den øverste skuffen. Patentsøkt monteringsskinne for enkel montering. Skuffebelysning og stikkontakt fås som tilvalg. Kombiner Crown servantskap med Crown høyskap.
  NOK 24 705

 • Crown Servantskap 1200 Porselen Ovenpåliggende

  Crown servantskap 1200 med ovenpåliggende servant. Blandebatterihullet plasseres til venstre for senter. Steinplaten fås i to farger: Sirius og Keon. Servantskapet har to myktlukkende og romslige skuffer med eksklusiv skuffeinnredning i den øverste skuffen. Patentsøkt monteringsskinne for enkel montering. Skuffebelysning og stikkontakt fås som tilvalg. Kombiner gjerne Crown servantskap med Crown høyskap.
  NOK 24 695

 • Heart servantskap 500

  Heart 500 er et klassisk servantskap med elegant buet front og eksklusivt kvalitetsporselen med extraglaze-overflate, der porene i overflaten er forseglet for beste kvalitet og slitestyrke. Vannlås med EasyClean Pop-up for enkel og smart rengjøring inngår. Skuffeinnredning er tilvalg. I skuffen er det klargjort for enkel ettermontering av stikkontakt. Eksklusive håndtak i krom er inkludert.
  NOK 9 995

 • Heart servantskap 650

  Heart 650 er et klassisk servantskap med elegant buet front og eksklusivt kvalitetsporselen med extraglaze-overflate, der porene i overflaten er forseglet for beste kvalitet og slitestyrke. Vannlås med EasyClean Pop-up for enkel og smart rengjøring inngår. Den øvre skuffen har en eksklusiv skuffeinnredning. I skuffen er det klargjort for enkel ettermontering av stikkontakt. Eksklusive håndtak i krom er inkludert.
  NOK 12 995

 • Heart servantskap 800

  Heart 800 er et klassisk servantskap med elegant buet front og eksklusivt kvalitetsporselen med extraglaze-overflate, der porene i overflaten er forseglet for beste kvalitet og slitestyrke. Vannlås med EasyClean Pop-up for enkel og smart rengjøring inngår. Den øvre skuffen har en eksklusiv skuffeinnredning. I skuffen er det klargjort for enkel ettermontering av stikkontakt. Eksklusive håndtak i krom er inkludert.
  NOK 13 995

 • Heart servantskap 1000

  Heart 1000 er et klassisk servantskap med elegant buet front og eksklusivt kvalitetsporselen med extraglaze-overflate, der porene i overflaten er forseglet for beste kvalitet og slitestyrke. Vannlås med EasyClean Pop-up for enkel og smart rengjøring inngår. Den øvre skuffen har en eksklusiv skuffeinnredning. I skuffen er det klargjort for enkel ettermontering av stikkontakt. Eksklusive håndtak i krom er inkludert.
  NOK 14 995

18 vare(r)

per side