Macros historie

Ved oppstarten i 1985 var vi en ren dusjprodusent. Men, takket være kundenes tillit har vi mot til å vokse.

Kjennetegnet for vårt sortimentsutvikling er å utvikle innovative kvalitetsprodukter for fremtidens baderom. Vårt fokus er å kunne tilby kvalitetsprodukter som er tilpasset for baderommets tøffe miljø. Vi kompromisser helt enkelt aldri med kvaliteten på våre produkter. Takket være stort kvalitetsfokus, så kan vi også gi markedets mest sjenerøse produktgarantier.

Innovasjon er også et viktig søkeord for oss – vi drives av å alltid holde oss et skritt foran i vår produktutvikling. Det har gjort at vi ofte har vært først ute med å lansere nytenkende dusj- og møbelprodukter, og det er en lederposisjon som vi er stolte av og som vi tenker å fortsette med også i fremtiden.

1985 var vi som sagt en ren dusjprodusent, men i dag er vi så mye mer. Du kan velge blant et flere møbelserier – hver og en med sitt eget formspråk og personlighet. Og akkurat som med dusjene er hvert møbel omsorgsfullt designet og utviklet av oss har i Laholm. Legg deretter til tilbehør som batteri, WC, servanter, håndkletørker og badekar, så får du hva vi er i dag:

Din komplette baderomsleverandør!

Macro historia - Tidslinje

Macro Design Empire