NYHETER 2022

I år forener vi historie og innovasjon når vi ser på vårt eksisterende sortiment. Vi endrer både design og funksjonalitet på flere av våre serier. Vi implementerer smart teknikk på nye måte.

Resultatet er et sterkt og sammenhengende tilbud av tidløse baderom der vi forsterker formspråket og føleleser for detaljer som går som en rød tråd hos hvert enkelt produkt.

 
 

Høydepunktene våre

Crown Plain Skuffefronten

De nye hjørnehyllene i Hide serien passer perfekt i kombinasjon med våre speilskap. Leveres i Hvit, Svart, Heltre lys eik og heltre svart eik. Skuffefronten Crown Plain i ny utførelse i heltre eik.

Hide Tile dusjhylle

I år lanserer vi Hide Tile. Enn unik dusjhylle som kan flislegges og som ”smelter” inn i sin omgivelse.

 

Belysning er beregnet på wifi

Vi rendyrker vårt sortiment av speil og speilskap. Nå kan du velge speil som passer ditt baderom. Velg oppbevaring og belysning etter behov. Både speil og speilskap-belysning er beregnet på wifi.

Speilskap wifi
 
 
 
 
 

 
Dusj Spirit
 
 

SPIRIT DUSJVEGGER

Full frihet. Full kontroll

Det finns en Spirit til alle baderom. Med sitt rene, minimalistiske design er dette en serie som gor dIg fullstendig frihet. Spirit kan spesiallages eksakt til rommets forutsetninger. Med rette detaljer får du en dusj som er unik for deg. Nå kan Spirit også leveres med svarte profiler.

 
 
 
 
 
 
 

 
Dusj Heart

 

 

HEART MØBEL

Klassisk form. Moderne teknikk

Heart er et møte mellom klassisk myke, runde former og moderne teknikk. Et elegant badromsmøbel som holder for både øyets og hverdagens slitasje. Nå oppdaterer vi hele serien med nye bredder og en spesialdesignet servant fra Macro Design. Det egendesignade handfatet i porslin har ett djupt kar och exklusiv finish. Formen harmonierar perfekt med möbelns rundade kanter. Uppdaterade bredder ger större flexibilitet i valet av speglar och spegelskåp.

Heart Dusj med rundade former och modern teknik

Den spesialdesignede servanten i porselen.

 
 
 
 
 

 
Dusj Flow
 
 
Flow dusch mer større funkjonalitet

FLOW DUSJKABINETTER

Stabil og stilren

Som et duskabinett skal være. Stabilt, fleksibelt og omsorgsfullt utformet til minste detalj. Nå får Flow et mer stilrent design og større funkjonalitet. Med ny utførelse i svart blir Flow-serien komplett. Nytt kar med lavere innstegshøyde gir et stilrent inntrykk og enklere inngang i kabinettet. Hullgrep gjør at glassdørene er enkle og åpne / lukke. Den innbygde hyllen får et oppdatert utseende.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Macro Designs Dusjserier