Vedlikeholdsråd for baderomsmøbler

Baderomsmøbler fra Macro Design er beregnet for baderomsmiljøer og fremstilt i fuktbestandige materialer, og oppfyller meget høye krav til kvalitet og fuktmotstand. Skrog, fronter og hyller er fremstilt i såkalt «fukttregt» tre og resirkuleres som overflatebehandlet tre. Beslag, håndtak og skruer resirkuleres som metall. Ikke utsett treflatene for direkte kontakt med vann, ikke monter møblene i tilknytning til dusj eller badekar som spruter dem ned. En viss fargeforskjell kan forekomme avhengig av produksjonsserie.   

Farger på lakkerte overflater og finér kan endres over tid i for eksempel direkte sollys. Skader som oppstår på grunn av feilaktig rengjøring eller bruk og / eller langvarig eksponering for vann, danner ikke grunnlag for reklamasjon. Vær derfor nøye med å følge våre anbefalinger vedrørende rengjøring. 

  • Ved direkte kontakt med vann skal vannflekker tørkes opp med en myk og tørr klut for ikke å skade materialet.
  • Møblene skal ikke plasseres i omgivelser med ekstremt høy luftfuktighet. For å bevare møblenes utseende og kvalitet kreves god ventilasjon på badet samt temperaturer mellom +15 ° C og +30 ° C.
  • Smuss fjernes med varmt vann og et mildt rengjøringsmiddel. Fjern kalkavleiringer med vårt rengjøringsmiddel Clean &Shine Kalkrent. Bruk gjerne vårt poleringsmiddel Clean & Shine Restore ved grovere kalkavleiringer. Tørk alltid av flatene etter rengjøring. 
  • Midler som inneholder syrer, løsemidler og slipemidler skal aldri brukes. 
  • Ved kontakt med kjemikalier som avkalkingsmidler, neglelakkfjernere, hårfarge eller lignende må disse fjernes umiddelbart.
  • Gummibelagte oppbevaringsbokser tåler ikke maskinoppvask.  
Clean & Shine rengjøringsmiddel
Macro Design

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.