GRACE

Grace får nå det klareste glasset på markedet – Briljant
Grace er en elegant, sofistikert dusjserie som utstråler eleganse
med et minimalistisk uttrykk. Vi synes det er helt Briljant.

Macro Design Grace dusjer
 
 
Grace dusjer

La baderommet briljere!

Vi elsker baderom! Å utvikle smarte, finurlige og pene produkter for baderommet er det vi brenner for. Det perfekte baderommet med de perfekte detaljene. Det er hva vi driver med, og vi gjør det bra!

Grace dusjer fås i en rekke utførelser og i fargealternativene krom, mattsvart, børstet og gull på beslag. For å gi baderommet en gjennomgående rød tråd har vi også servantbatterier, takdusjer, dusjsett, kroker og annet baderomstilbehør i samme fargeskala i sortimentet. Perfekt matching som skaper et perfekt baderom.


Diskré og sofistikert

• Premium-dusj
• Bredt modellutvalg
• 8 mm briljantglass
• 3 glassalternativer: Briljant Klarglass, Briljant Ice og Svarttonet glass
• Unikt utformet håndtak
• Plassgjerrig med innfellbare dører
• Vakre veggbeslag i 4 fargealternativer
• 20 års garanti

 
 
 

Svensk design på sitt beste

Grace beslag er alltid helt slette uten synlige skruer, noe som gir et enda mer eksklusivt og sobert inntrykk. Beslagene blir en vakker detalj på dusjen. Den minimalistiske designen på Grace tiltaler mange i form og uttrykk, med vegghengte hengsler skaper den et luksuriøst baderom med store glassflater uten profiler. Beslag og hengsler er alltid PVD-behandlet, noe som betyr at de er ripebestandige og ser ut som nye i lang tid.

Eksklusive beslag

Grace beslag er alltid helt slette uten synlige skruer, noe som gir et enda mer eksklusivt og sobert inntrykk. Beslagene blir en vakker detalj på dusjen. Om du matcher med en eksklusiv takdusj fra vårt dusj-sortiment, får du en perfekt effekt.

Alle Grace-dusjer kan fås i fargene krom, mattsvart, børstet eller gull. Match beslag med håndtak, blandebatterier og dusjsett.

Grace beslag helt slette uten synlige skruer
 
 
 
 
 
Grace beslag eksklusivt og sobert inntrykk

Klart eller Ice

Ønsker du et sofistikert baderom med sobre detaljer, en eksklusiv glans eller ønsker du et tøffere inntrykk? Uansett hvilken stil du har, får du alltid det klare Briljant-glasset, markedets klareste glass, når du velger en Grace, og du kan velge mellom to glass. Det gnistrende klare glasset og det sofistikerte Ice-glasset.

 
 
 

Skreddersydd etter dine ønsker

Målbestill dusjen. Vi lager nøyaktig den dusjen du vil ha – vi har over 30 års erfaring med å oppfylle dusjdrømmene til våre kunder. Har du et skråtak i baderommet eller vinkler og kroker som du ikke ser noen råd for å få utnyttet? Vi hjelper deg gjerne med å finne en unik dusjløsning der du får utnyttet hele plassen i baderommet.

Mulighetene er uendelige, det er bare fantasien som setter grenser. Finn frem penn og papir, lag en skisse og send den til oss eller din nærmeste forhandler, så hjelper vi deg med resten!

 
Målbestill dusjen Grace etter dine ønsker
 
 
 

Velg din Grace

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Macro Design dusjserier