Dusjbadekaret divine dusj og badekar i ett

Dusjbadekaret Divine - dusj og badekar i ett

I dag fins det mange praktiske løsninger for baderommet.  Ett av dem er dusjbadekar, en kombinasjon av dusj og badekar. Den perfekte løsningen  for deg som har et lite baderom og vil slippe å velge mellom enten dusj eller badekar, helt fantastisk eller hva? Komplementer i tillegg med skjermvegg eller dusjhjørne til  dusjbadekaret og dusjområdet blir komplett.

Utforming

Dusjbadekaret er smidig og praktisk med stort plass i dusjsonen da karet er utformet med en smalere og en bredere del. På den brede siden passer det godt å stå å dusje. På enden eller på langsiden fins det og en høyre eller venstre utforming.

Akrylbadekar

Divine er produsert av akryl og er en lettvekter, men samtidig veldig stabilt. Badekar fra Macro Design har ett ekstra underliggende bensett som gjør at badekaret er ekstremt stabilt og egner seg godt å stå og dusje i for en lang skjønn dusj. Akryl er ett populært materiale som har mange fordeler. Materialet er lettstelt, mindre glatt, holder varmen godt og fremfor alt skjønt å senke seg ned i – året rundt.

Badekar med badekarsvegger

For å slippe vannsøl i hele baderommet, kan du komplementere ditt badekar med en enkel dør eller badekarsvegg. I tillegg til enkle dører fins det foldbare skjermvegger i glass som du enkelt vender bort når du bader. 

Divine med Spirit dusjvegg Enkel dør 65

Divine med Spirit dusjvegg Enkel dør 80

Divine med Spirit dusjvegg Hjørne 83x83

Divine med Grace dusjvegg Enkel dør 80

Divine med Grace dusjvegg Hjørne 83x83

Macro Design

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.