Renovere badet

På tide å pusse opp badet?

Et nytt bad gir hele hjemmet et løft. Imidlertid er det mye å tenke på før alt står ferdig. Start med et besøk hos våre forhandlere. Opplev håndverket i våre baderomsinnredninger og følelsen i hver detalj. Ta deg god tid og kjenn etter hva som er viktig for deg.

Opprett et budsjett

Tenk gjennom hva du trenger, og bestem kostnadsrammen for oppussingen. I tillegg til materialvalg og innredning må du legge til eventuell installasjon av gulvvarme, håndkletørker og belysning. Ta høyde for nytt røropplegg ved flytting av for eksempel toalett og dusj.

Finn riktig håndverker

Det er ditt ansvar at oppussingen av badet blir fagmessig utført. Er du ikke sikker på hva som kreves? Få hjelp av en dyktig håndverker som har både forsikring og bransjekunnskap. Innhent alltid flere tilbud, og sørg for at de blir notert etter besøket. Sjekk referanser fra tidligere oppdrag og at firmaet ikke har noen betalingsanmerkninger.

Tips for små bad

På et lite bad er hver detalj viktig. Tenk gjennom alle funksjoner du ønsker å ha, men legg også vekt på det visuelle uttrykket. Linjer som harmoniserer gir en fin helhet. En dusj med vegger som kan felles inn eller en skjermvegg er gode alternativer på mindre bad. Oppbevar flasker og krukker på pene hjørnehyller både i og utenfor dusjen. Og hvis takhøyden der dusjen skal være er lavere, bør du velge en takdusj som kan monteres tett opptil taket.

Ny dusj på gammelt bad

Har du tidligere hatt et gammelt badekar i en nisje på badet, kan du gjøre det om til et romslig dusjområde. Med en nisjeløsning får du et glassparti som kan åpnes med eller uten fast vegg, saloonløsningen består av to dører. Hvis du fortsatt vil ha muligheten til å ta et bad fra tid til annen, bør du i stedet velge et hjørnebadekar og supplere med en badekarvegg. Gamle bad har ikke alltid standardmål. Våre dusjvegger kan skråskjæres og måltilpasses etter badets spesifikke forutsetninger.

Dobbelt opp på store bad

Har du et stort bad, er det smart å investere i en dobbelservant. Det er deilig å slippe trengsel på badet om morgenen, og det blir enklere å holde styr på alles ting. Hvis plass overhodet ikke er et problem, bør du ta en titt på våre ekstra store dusjhjørner i briljantglass, som skal plasseres midt på veggen. Sammen med doble dusjer gir det dessuten en fin symmetri i rommet.

Macro Design

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.