Måltilpasse dusj

Lag din egen måltilpasse dusj

Har du et skråtak i baderommet eller vinkler og kroker som du ikke ser noen råd for å få utnyttet? Vi hjelper deg gjerne med å finne enunik dusjløsning der du får utnyttet hele plassen i baderommet.

Spesielt Tilpass din Spirit dusj

Bygg din Spirit akkurat slik du vil ha den. Spirit dusjserie er vår mest solgte dusj som kan leveres i mange forskjellige modeller, størrelser, profilfarger samt forskjellige glass- og håndtaksalternativer. Last ned malen og fyll inn dine mål og valg. Send den til oss eller til din nærmeset Macro Design forhandler. Leveringstiden er 4-6 uker etter godkjent tegning.

Spesielt Tilpass din Grace dusj

Grace er vår mest lukseriøse dusjserie med diskre detaljer og rene linjer. Grace dusjene leveres i mange utførelser og vi kan derfor tilby deg en unik Gracedusj som passer akkurat dine behov. Fyll ut malen og send den til oss eller din nærmreste Macro Design forhandler. Vi hjelper deg med reste.

Måltilpasset dusjvegg

Når du skal planlegge ditt nye baderom er dusjen en viktig del. Dusjen benyttes ofte flere ganger om dagen, så det er viktig at den er tilpasset din hverdag. Uansett om du vil ha dusjhjørne, dusjvegg eller nisjedusj, kan det i blant være vanskelig å få tatt dusjmålene. Spesielt i eldre baderom hvor det finnes ulike faktorer som en må ta hensyn til; skrå- vegger og tak, skjeve gulv og eksisterende detaljer. Om du mål tilpasser din dusjvegg slipper du flere søvnløse netter og får i stedet for en unik og eksklusiv dusjløsning helt tilpasset etter dine mål. Her guider vi deg hvordan du enkelt måler område hvor dusjen skal monteres.

Slik måler du ut den nye dusjen

Mål gulv, vegger og tak i rommet der nisjen skal plasseres. Det er svært viktig at nisjen er ferdig flist før du måler. Ta et ekstra kontrollmål for å være på den sikre siden. Fyll ut malen, ta den med til forhandleren, eller send den i e-post til oss i Macro Design.

Drømmedusjen

Det å skape sitt eget drømmebad kan noen ganger være så enkelt som å finne en spesiell dusjløsning, i et unikt mål eller en unik høyde. For oss er det noe vi ser hver dag. Vi legger nemlig vår ære i å kunne tilby deg en unik dusjløsning som passer nettopp dine behov. Vi tegner unike spesialløsninger hver dag i ulike mål og høyder. Bruk malene når du skal måle ut den nye dusjen.

Macro Design

Dette nettstedet støtter ikke Internet Explorer. Vennligst besøk nettstedet vårt ved hjelp av en annen nettleser.